Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

Návrh na zahájení řízení

II.
Po dobu delší jednoho roku mám známost s panem ............. ............., nar. ..............
Se jmenovaným trávím prakticky veškerý volný čas, rozumíme si a máme se rádi. Dle mého názoru se jedná o hluboký a trvalý vztah.
Ke dni sepsání návrhu jsem ve ............. měsíci těhotenství, otcem dítěte je můj snoubenec. Chtěla bych, stejně jako on, uzavřít manželství, aby se potomek narodil do uspořádaných poměrů.
Snoubenec studuje posledním rokem ............. ............. .............. V měsíci ............. tohoto roku má vykonat poslední státní závěrečnou zkoušku a ihned po absolutoriu nastoupí do zaměstnání u ............. ............. ............., kde má přislíbeno místo s nástupním platem okolo ............. Kč hrubého. To je možné díky tomu, že již vykonal základní vojenskou službu. Do té doby nám finančně vypomohou rodiče snoubence.
Moji rodiče s tím, bych vstoupila do manželství souhlasí, navíc nás nechají, než si obstaráme byt vlastní, bydlet v jejich bytě, kde nám přenechají k užívání dvě místnosti. V péči o potomka mi, kromě matky, pomůže otec, který je v invalidním důchodu, jeho stav však nevylučuje pomoc v péči o kojence.

Žádné komentáře:

Okomentovat