- RYBÍ A MASNÉ KONZERVY
- RYBY
- SKOPOVÉ A JEHNĚČÍ MASO
- TELECÍ MASO
- VEPŘOVÉ MASO
- JATEČNÉ MASO - HOVĚZÍ MASO
- VADY MASA
- SKLADOVÁNÍ, ZRÁNÍ A KONZERVOVÁNÍ MASA
- MASO
- VEJCE
- SÝRY
- MLÉČNÉ VÝROBKY
- MLÉKO A ROZDĚLENÍ MLÉČNÝCH VÝROBKŮ
- ROSTLINNÉ TUKY
- TUKY
- SLADIDLA
- OCET, SŮL A HOŘČICE
- KÁVOVINY
- KÁVA
- ČAJ
- HOUBA A KOŘENÍ
- LUŠTĚNINY
- CHLÉB A PEČIVO
- TĚSTA
- MLÝNSKÉ VÝROBKY
- OBILOVINY
- BRAMBORY
- KONZERVOVÁNÍ - Ovoce a zelenina
- ZELENINA
- OVOCE
- JAKOST A SKLADOVÁNÍ POTRAVIN
- BIOLOGICKÁ A ENERGICKÁ HODNOTA POTRAVIN,
- MINERÁLNÍ LÁTKY, VODA
- VITAMÍNY
- TUKY, CUKRY, SACHARIDY
- SLOŽENÍ POTRAVIN, BÍLKOVIN
- POŽIVATINY
Největší databáze studentských prací pro střední a vysoké školy - maturitní otázky...
Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).
Obsah catering gastronomie pro studenty
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat