Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

Prostory pro stravování

- Vybavení záleží na provozovateli
o ovzduší (kuřácké/nekuřácké místo, větrání, air-conditioning…)
o personál (ochota, čistota oděvu, chování)
o čistota a vybavení stolu (ubrus, prostírání – musí být látkové, maximálně ve 4ech barvách), nádobí – 1 design
o příbory – nikdy nesmí být hliníkové, jen jeden design

Ubytování a stravování
- ubytování se snídaní ¼ penze (bed and breakfast)
- polopenze – snídaně a večeře
- plná penze – snídaně, oběd a večeře)
- all-inclusive – s+o+v+nápoje během dne. Velice individuální služba, která může zahrnovat téměř cokoliv.

Naše typická krajová jídla
- celorepubliková
o ovocné knedle
o husa, knedlík, zelí
o od 20. stol – vepřo-knedlo-zelo
o husté polévky (eintopf) a omáčky
o houbová jídla

Žádné komentáře:

Okomentovat