VHODNÉ MASO – nízký a vysoký roštěnec, kýta, plec 100g v sírovém stavu
HOVĚZÍ PLÁTEK PŘÍRODNÍ:
- plátky opláchneme, mírně naklepeme
- osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran na části tuku. Na zbytku tuku osmahneme cibuli přidáme plátky a zalijeme vodou a dusíme do měka.
- Maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou zalijeme vodou osolíme, provaříme procedíme.
HOVEZÍ PLÁTEK MORKŮ:
- plátky naklepeme osolíme, opepříme
- plátky osmahneme a přidáme do cibulového základu
- zalijeme vodou a dusíme do měka
- šťávu vydusíme zaprášíme moukou zalijeme vodou, procedíme přidáme nakrájený mozek a provaříme, přisolíme a provaříme
HOVĚZÍ PLÁTEK NA ŽAMPIONECH:
- plátky nakrájíme, osolíme, opepříme
- plátky osmahneme a přidáme do cibulového základu zalijeme vodou a dusíme
- šťávu vydusíme zaprášíme zalijeme vodou a procedíme, přidáme osmahnuté žampióny
HOVĚZÍ ZNOJEMSKÁ FILÉ – stejné jako přírodní + podušené okurky
HOVĚZÍ PLÁTEK NA SLANINĚ – stejné jako přírodní + rozškvařená slanina
HOVĚZÍ PLÁTEK NE PEPŘI – stejné jako přírodní + přidáme pepř do základu
HOVĚZÍ PLÁTEK NA SMETANĚ:
- maso opláchneme, naklepeme, osolíme
- zeleninový základ vložíme opečené plátky přidáme divoké koření + citrón zastříkneme octem
- maso vyjmeme, zahustíme zásmažkou, zředíme vodou dochutíme, provaříme, procedíme.
HOVĚZÍ PLÁTEK NA PAPRICE – stejné jako přírodní + do základu paprika
Žádné komentáře:
Okomentovat